Skip to content

HR Adviseur

Alphen aan den Rijn€ 2.700 - € 3.700 per maandHR

Functieomschrijving

Heb jij hart voor HR en ben jij als persoon iemand die gemakkelijk verbinding zoekt en vindt? Heb je een afgeronde HBO opleiding richting HRM? Ben jij opzoek naar een afwisselende baan, waar je bijdragen levert aan de HR processen en instrumenten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Binnen Duynie Feed is op het Centraal Kantoor te Alphen aan den Rijn een vacature ontstaan voor een enthousiaste collega in de functie van: 


HR Adviseur

(32 – 40 uur)


Wat ga je doen?

In deze brede functie lever jij operationeel en tactisch een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie. Met als belangrijkste taken / verantwoordelijkheden:

 • Een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van het HR proces en de HR instrumenten;
 • Een verzorgen van een aantrekkelijke employee journey en het bewaken van de medewerkerstevredenheid;
 • Het leveren van een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling van medewerkers;
 • Het opzetten van een strategische personeelsplanning (die nu nog niet bestaat) en het verder ontwikkelen van de organisatie; Het is hierbij belangrijk dat je je leidinggevenden laat nadenken over de toekomst en hoe de afdeling eruit moet zien, wat moet er ontwikkeld worden? Welke opvolgers zijn er te indentificeren voor mogelijke sleutelposities (denk aan succesionplanning)? Concrete aandachtpunten zijn bijvoorbeeld de chauffeursgroep, die over algemeen tussen 55-60 jaar is. Hoe gaan we hier mee om?
 • Een duurzame inzetbaarheid van medewerkers waarborgen;
 • Adviseren van het management over talent en performance management.
 • Verder werk je mee / leidt je projecten. Zo staan komend jaar de volgende projecten op de planning: 
  • Uitrol van actieplannen rondom medewerkerstredenheidsonderzoek
  • Implementatie en begeleiding van nieuwe performance management systematiek
  • Beloningsbenchmark.

Je zult rechtstreeks rapporteren aan de Director Feed BeNeLux, functioneel aan de HR Manager.

Over Duynie


Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen, voornamelijk in Europa. We zijn een snel groeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van co-producten uit de levensmiddelenindustrie. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!


Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Royal Cosun telt in totaal 4500 medewerkers. Kortom we zijn een grote en stabiele speler! Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector.


Deze vacature staat open bij Duynie Feed.

Collega aan het woord

“Wat ik zo ontzettend leuk vind aan mijn werk is dat de afwisseling zo groot is. Wat je op een dag plant, kan na een uur al anders zijn. Ook het werken met zoveel soorten mensen en daarbij ook hun karakters maakt het interessant. Je moet er zijn voor het personeel, want zij zijn degene die Duynie maakt wat Duynie is en om ze te behouden moet je alles op alles zetten. Je moet ook voor het bedrijf staan en vertegenwoordigen wat zij willen uitdragen. Hierin moet je een middenweg vinden en dat is wat het mooi maakt. Mijn doel is iemand te zijn waarbij iedereen terecht kan, of het nu is om gewoon even je verhaal te doen of met vragen. De voldoening als dat lukt, maakt het een mooie baan bij een fantastisch bedrijf.”

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je hebt een HBO diploma in de richting van HRM;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van HR;
 • Je hebt kennis van Arbeidsrecht en Sociale wetgeving en kan dit toepassen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Affiniteit met de agrarische sector is een pre;
 • Je bent resultaatgericht en bent in staat om het werk (zelfstandig en proactief) te plannen en organiseren;
 • Je bent empathisch sterk en communiceert makkelijk met alle mensen in de organisatie;
 • Je bent een doortastende en gedreven teamplayer.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Een salaris tussen de € 2700,- en € 3700,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling op basis van werkervaring).
 • 30 Vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Pensioenregeling (middelloonregeling) met een eigen bijdrage van 6,55% van de pensioengrondslag.
 • Winstdelingsregeling. Uitgangspunt bij realiseren van budget = ½ maandsalaris bruto als bonus.
 • €16,25 euro bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten.
 • Reiskostenvergoeding met een minimum van 10 km enkele reis.
 • Voor eventuele zakelijke kilometers geldt een vergoeding van 0,30 cent per kilometer, waarvan 0,19 netto en 0,11 bruto wordt uitbetaald en tot maximaal 35 kilometer uitbetaald.
 • Leuke personeelsuitjes met leuke collega's.
 • 15 euro netto per maand om eens in de zoveel tijd een nieuwe mobiele telefoon aan te schaffen (abonnement wordt door Duynie Holding betaald).


Informatie?

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Eline van Aert, 0172-460669.


Enthousiast over de functie?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Leoni van Leeuwen (HR Specialist Recruitment).


*Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie is niet gewenst

Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.700 - € 3.700 per maand
HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!