Skip to content

Financial Controller

Nijmegen€ 2.800 - € 4.000 per maandFinance

Functieomschrijving

Heb je een afgeronde HBO of WO opleiding in financiële richting en gaat jouw hart sneller kloppen van het volledig onder controle hebben van de financiële administratie? Heb je daarnaast ook nog eens een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een baan in een gezellige werkomgeving? Dan ben jij diegene die we zoeken! Binnen AgriBioSource Europe onderdeel van Duynie Group is de vacature ontstaan voor de functie van:


Financial Controller

(32-40 uur)

Wat ga je doen?

 • Je verzorgt de maandafsluiting en de hierbij behorende reserveringen, boekingen, controles en rapporteert alles vervolgens in het consolidatiepakket.
 • BTW aangiftes & controles voor 7 verschillende landen in Europa.
 • Beheer van het financiële gedeelte van het ERP Systeem (Microsoft Dynamics 365). Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen en test je het systeem periodiek om te zorgen dat alles werkt.
 • Verantwoordelijk voor het selfbilling proces (doorbelasting).
 • Analyseren, beoordelen en controleren van financiële gegevens. Hierbij kan je denken aan het beheer van de balansrekeningen, tussenrekeningen, voorraad aansluiting & controle van OPEX.


Waar kom je te werken?

Je maakt deel uit van het team van 4 finance collega’s en je rapporteert aan de Business Controller die onderdeel is van dit team. Je komt op de Lindenhoutseweg te Nijmegen te werken bij AgriBioSource onderdeel van Duynie Group. 


Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen in Europa en binnenkort worden de eerste stappen naar buiten Europa ook gezet. We zijn een snel groeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van coproducten uit de levensmiddelenindustrie. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!


Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Royal Cosun telt in totaal 4500 medewerkers. Kortom we zijn een grote en stabiele speler! Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector.


Deze vacature staat open bij AgriBioSource. AgriBioSource bevindt zich midden in het netwerk van de organische reststoffenmarkt. Wij verhandelen producten die geschikt zijn voor biovergisting, waterzuivering en bodemverbetering.

Door de wensen van zowel afnemers als leveranciers op elkaar af te stemmen, vervult AgriBioSource een brugfunctie tussen deze twee partijen. AgriBioSource voegt daar kennis aan toe, en vertaalt wensen naar oplossingen.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je hebt een HBO / WO opleiding afgerond in financiële richting;
 • Je hebt bij voorkeur 2 a 3 jaar ervaring in een financiële rol en toe aan een stap waarin je veel kunt leren.
 • Je bent proactief, zelfstandig, nauwkeurig en niet onbelangrijk: Gezellig 😊;
 • Je bent kritisch en vraagt jezelf geregeld af waarom we de dingen doen hoe we ze doen? Hoe kunnen we onze (administratieve) processen verder optimaliseren en verbeteren?
 • Verder ben je flexibel. Wanneer je collega van de debiteuren / crediteuren administratie afwezig is, vind je het gezien het kleine team niet erg om tijdelijk een deel van deze taken op je te nemen. Daarnaast zitten we in een dynamisch groeiend bedrijf waardoor taken naar de toekomst blijven veranderen (meer landen bijvoorbeeld).
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits, Frans of Spaans is een pre.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Een salaris tussen de €2.800,- en €4.000,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling op basis van werkervaring).
 • 30 Vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Pensioenregeling (middelloonregeling) met een eigen bijdrage van 6,55% van de pensioengrondslag.
 • Winstdelingsregeling. Uitgangspunt bij realiseren van budget = ½ maandsalaris bruto als bonus.
 • €16,25 euro bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten.
 • Reiskostenvergoeding met een minimum van 10 km en maximum van 35 km enkele reis.
 • Voor eventuele zakelijke kilometers geldt een vergoeding van 0,30 cent per kilometer, waarvan 0,19 netto en 0,11 bruto wordt uitbetaald.
 • Leuke personeelsuitjes met leuke collega's.


Enthousiast over de functie?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Leoni van Leeuwen (HR Specialist Recruitment). Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Leoni van Leeuwen d.m.v. onderstaande WhatsApp button.


*Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie is niet gewenst


Nederland, Gelderland, Nijmegen
€ 2.800 - € 4.000 per maand
Finance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!