Skip to content

Financial Controller

Alphen a/d Rijn€ 3.400 - € 4.500 per maandFinance

Functieomschrijving

Beschik jij over een grote mate van zelfstandigheid, maar kan je ook goed uit de voeten in groepsverband? Ben je flexibel ingesteld en op zoek naar een functie waar je als vliegende kiep binnen Finance & Control veel kunt leren? Heb je een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Finance & Control en ben jij op zoek naar een nieuwe financiële uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Binnen het Centraal Kantoor van Duynie Group met als standplaats Alphen a/d Rijn, zijn wij voor de afdeling Finance & Control op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:


Financial controller

(32-40 uur)


Wat ga je in de functie van Financial controller doen?

Daar we als Duynie zijnde flink groeien zoeken we naar een vliegende kiep die helpt waar nodig. Als Financial Controller draag je bij aan een juiste, volledige en tijdige vastlegging van financiële gegevens. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor afsluitings- en verantwoordingsprocessen. In deze dynamische functie rapporteer je aan de Group Controller  en werk je nauw samen met je collega’s van de afdeling Accounting, Financial Control en Business Control.


Tot het takenpakket behoren de volgende werkzaamheden:

 • Verzamelen, analyseren, interpreteren en presenteren van financiële informatie (maand- en kwartaalafsluitingen);
 • Zorgdragen voor tijdige interne en externe rapportages zoals updates, jaarplannen en jaarrekeningen voor verschillende entiteiten;
 • Gebruikers en budgethouders voorzien van financiële rapportages (zoals de commerciële management rapportage);
 • Uitvoeren van financial control activiteiten voor diverse entiteiten en afdelingen;
 • Verbetervoorstellen doen en actief bijdragen aan verdere verbeteringen van diverse processen.

Over Duynie Group:

Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen, voornamelijk in Europa. We zijn een snel groeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van co-producten uit de levensmiddelen en bio ethanol industrieën. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!

Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Royal Cosun telt in totaal 4500 medewerkers. Kortom we zijn een grote en stabiele speler! De Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector.


Vereisten

Collega aan het woord:


"Ik werk op dit moment als Financial Controller bij Duynie Group. Mijn job draait om het bijhouden van financiële gegevens en het helpen bij afsluitingen en rapportages. Ik werk samen met collega's van verschillende afdelingen, zoals Accounting, Financial Control en Business Control. Elke dag verzamel, analyseer en presenteer ik financiële info voor maand- en kwartaalafsluitingen. Ook zorg ik ervoor dat rapportages op tijd de deur uit gaan, inclusief updates, jaarplannen en jaarrekeningen. Bovendien voorzie ik gebruikers en budgetbeheerders van financiële rapporten, zoals managementrapportages. Ik houd ervan om processen te verbeteren en bij te dragen aan een soepelere gang van zaken.

Wat me aantrekt bij Duynie Group is onze focus op innovatie en duurzaamheid. We zorgen ervoor dat er niets verloren gaat door co-producten maximaal te benutten. Dat geeft me echt een gevoel van voldoening en het gevoel dat ik bijdraag aan een betere toekomst."Wat neem je mee?

 • Afgeronde HBO opleiding richting Accountancy of Finance & Control;
 • Geen relevante ervaring vereist (stages daargelaten).
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en analytisch sterk;
 • Resultaatgericht, ambitieus en leergierig;
 • Beschikking over grote mate van zelfstandigheid, maar je kunt ook in teamverband uit de voeten.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Een startsalaris tussen de € 3.400,- en €4.500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling op basis van relevante werkervaring);
 • 8% vakantietoeslag;
 • 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek. Krijg je deze niet op? Dan mag je je bovenwettelijk verlof verkopen voor extra salaris;
 • Winstdelingsregeling. Uitgangspunt bij realiseren van budget = ½ maandsalaris bruto als bonus;
 • €16,25 bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten;
 • Een prima pensioenregeling bij het PGB;
 • Reiskostenvergoeding bij een minimum van 10 km enkele reis;
 • Flexibele werktijden en (na het inwerktraject) is een dag thuiswerken mogelijk;
 • Een fijne werkplek met lekkere koffie, gratis fruit & frisdrank en gezellige collega's.


Enthousiast over de functie?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Leoni van Leeuwen (HR Specialist Recruitment).


*Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie door bureaus is niet gewenst


Alphen a/d Rijn, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.400 - € 4.500 per maand
Finance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!