Overslaan naar content

Engineer Procesautomatisering

Hybride
 • Dinteloord
€ 4.000 - € 5.500 per maandEngineering

Functieomschrijving

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding richting industriële automatisering en enkele jaren ervaring als Engineer of vergelijkbaar? Krijg je energie van diverse projecten op het gebied van procesautomatisering? Ben je daarnaast ook communicatief vaardig en een echte aanpakker? Dan zijn we op zoek naar jou! Binnen de locatie Dinteloord zijn wij op zoek naar een:


Engineer Procesautomatisering


Wat ga je doen?

Als Engineer Procesautomatisering ben je de spil en kennisdrager van de automatisering en besturingssystemen binnen Cosun Beet Company. Hierdoor is het belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Je opereert, onder leiding van de Teamleider Engineering EMRA, in teams met Projectleiders, Technologen en Technici. Zo werk je aan het realiseren van investerings- en onderhoudsprojecten, welke zijn gericht op het realiseren van onze ambities.

Cosun Beet Company heeft de ambitie om de groenste en innovatiefste suikerbietenverwerker van de wereld te zijn. Centraal hierbij staan rendementsverbetering, vermindering van energie- en hulpstoffenverbruik en kwaliteitsverbetering. Je werkt zelfstandig en in teamverband aan het programmeren van besturingssystemen van alle voorkomende industriële installaties in de fabriek. Zo kunnen we onze fabriek steeds verder automatiseren en verbeteren.

Hier hoort bij; Opstellen van planningen, calculaties, functionele beschrijvingen, offerte-aanvragen en/of het beoordelen daarvan. Om te voldoen aan de veiligheidseisen en specificaties zal er tijdens het werk intensief overleg zijn met collega's van de andere disciplines. Met TPM geven we structuur aan de verbeteringen in de organisatie. Onderdeel van deze functie is het roulerend draaien van consignatiediensten tijdens onze campagnes samen met jouw collega’s. Tijdens de introductieperiode loop je een aantal weken mee in ploegendienst om de installatie en collega’s beter te leren kennen.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting industriële automatisering of besturingstechniek met relevante aanvullende cursussen.
 • Praktische ervaring als Engineer Automatisering in een industriële omgeving.
 • Kennis van Foxboro (Schneider) I/A (DCS) en Siemens (PLC’s) is een pre.
 • Je hebt enige ervaring met de aansturing van projectgroepen.
 • Je bent gedreven, kostenbewust en in staat om goed in teamverband te werken.
 • Bereidheid om via in- en externe opleidingen mee te groeien met de technische en technologische ontwikkelingen die in ons bedrijf plaatsvinden.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Een salaris tussen de €4.000,- en €5.500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring).
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek) én 23 ADV-dagen welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
 • Klik hier voor het totaaloverzicht van voorwaarden.


Informatie:

Meer informatie over de inhoud van de functie kan je verkrijgen bij Rudy de Jong, Teamleider Engineering EMRA. Telefoonnummer: +31 (6) 53679284.


Enthousiast?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Stella van Schaik (HR Specialist Recruitment).

Hybride
 • Dinteloord, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
Engineering

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Secretariaat & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Amy van Veen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Logistiek, Inkoop, Agrarische Dienst & Sales.

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures Sensus

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Berend Benraad

HR Specialist Recruitment a.i. Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Wat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!