Skip to content

Corporate Development Manager

Breda€ 100.000 - € 135.000 per jaarCorporate Development

Functieomschrijving


Wil jij direct bijdragen aan onze missie “the Plant Positive Way”, door te werken aan grote strategische projecten zoals acquisities en divestments? Ben jij analytisch sterk, denk je in kansen, ben je initiatiefrijk en, resultaatgericht? Neem jij ruime ervaring mee in food, agri of chemie en een drive om direct impact te hebben op de resultaten van Cosun? Dan zijn wij opzoek naar jou! Op ons Cosun hoofdkantoor in Breda zijn wij opzoek naar een:


Corporate Development Manager

(Fulltime)Wat ga je doen?

Het team Corporate Development is binnen Cosun verantwoordelijk voor het initiëren en aansturen van grote projecten die direct bijdragen aan de missie van Cosun: the Plant Positive Way. Onze strategie ‘Unlock 25’ kent ambitieuze doelstellingen zowel op het gebied van performance, portfolio, duurzaamheid, partnerships als innovatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van strategievorming voor Cosun en de businessgroepen. Je initieert en begeleidt acquisities en divestments. Je gebruikt inhoudelijke kennis en analyses van de markt en de organisatie voor het ontwikkelen van scenario’s. Je bent project- of programmamanager voor strategie gerelateerde projecten en programma’s,en je betrekt interne en externe stakeholders. 


Waar ga je werken?

Je gaat werken bij de concernstaf van Royal Cosun met standplaats Breda. Cosun is een moderne, toekomstgerichte coöperatie met zo’n 9000 leden en 4500 medewerkers, ontstaan in Nederland en met de wereld als werkterrein. Businessgroepen die bij onze Cosun familie horen zijn: Cosun Beet

Company, Aviko, Duynie, SVZ en Sensus. Wij werken samen met duizenden telers, zowel leden als leveranciers. Wij kennen de enorme potentie van planten en weten deze om te zetten naar bruikbare oplossingen voor iedere dag. Cosun produceert niet alleen plantaardige ingrediënten en voedingsmiddelen voor mens en dier, maar ook groene, biobased oplossingen en energie.


Waar beelden meer zeggen dan woorden:Wat breng je mee?

Je beschikt over een afgeronde relevante academische opleiding en bent gewend snel te schakelen op strategisch niveau. Daarnaast heb je 5 tot 10 jaar relevante werkervaring in consultancy, finance of projectmanagement, bij voorkeur in food-, agri- of chemie sector. Je hebt ervaring met financiële en marktanalyses, waarderingen en in het uitvoeren van due diligence onderzoeken. Je hebt veel affiniteit met cijfers. Verder:

  • Zijn organiseren, plannen en verbinden echte kernkwaliteiten van jou;
  • Heb je zowel oog voor detail als voor de grotere (strategische) lijn;
  • Ben je ambitieus en hou je van complexe uitdagingen;
  • Ben je resultaat-en kwaliteitsgericht en zoek je voortdurend verbeteringen.
  • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) in zowel de Nederlandse als Engelse taal;


Vereisten

Wat bieden wij?

Je komt in een team met andere ervaren en enthousiaste Corporate Development Managers. Je rapporteert aan de Directeur Corporate Development. Je werkt samen met interne stakeholders uit de Cosun businessgroepen en externe partijen, die betrokken zijn bij de strategische projecten. De projecten waar jij aan werkt zijn van groot strategisch belang voor Cosun en haar businessgroepen, waardoor je ook vaak rapporteert op niveau van de Cosun Board. Binnen deze rol leer je veel over de organisatie en krijg je volop de kans om je verder te ontwikkelen. 

Verder bieden we:

Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met afhankelijk van je kennis en ervaring een bruto jaarsalaris tussen 100.000 en 135.000 euro per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek, bonus-target regeling, leaseauto, uitstekende pensioenregeling, ruim pakket vakantiedagen en nog diverse andere regelingen.Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maaike van den Maagdenberg (Directeur Corporate Development), telefoonnummer: 076 - 5303471. 


Enthousiast? 

We zien graag jouw sollicitatie tegemoet! Je kan solliciteren door op de onderstaande sollicitatiebutton te klikken en je sollicitatie te richten aan Leoni van Leeuwen (HR Specialist Recruitment). 


Breda, Noord-Brabant, Nederland
€ 100.000 - € 135.000 per jaar
Corporate Development

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!