Skip to content

Controller

Nijmegen€ 4.000 - € 5.500 per maandFinance

Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je denkt aan het optimaliseren van financiële processen en procedures en het tegengaan van risico’s? Ben je die accountant die een nieuwe stap in zijn carrière wilt zetten buiten de accountancy? Wil je administratief organisatorische verbeteringen doorvoeren in heel de organisatie, maar toch ook bezig zijn met de verwerking en analyse van financiële maandrapportages? Dan ben jij diegene die we zoeken.


Binnen Duynie Holding is de vacature ontstaan voor de functie van:


Financial Controller ( AO - IC )

(32 - 40 uur)

standplaats Cuijk


In deze uitdagende rol ben jij mede verantwoordelijk voor het opzetten en proactief (door)ontwikkelen van een Internal Control Framework. Daarnaast zorg je mede voor een juiste, tijdige en volledige geconsolideerde verslaglegging van de Duynie Group. De functie van Financial Controller ( AO – IC ) is een veelzijdige functie. Hieronder lees je wat er nog meer tot je takenpakket behoort:

 • Analyseren, beschrijven en monitoren van interne beheersprocessen en -maatregelen;
 • Proactief opstellen van AO - IC verbetervoorstellen en bijdragen aan verdere ontwikkeling en standaardisatie van interne (control) rapportages;
 • Onderhouden van Functie Taken Matrix ten behoeve van autorisatiebeheer;
 • Begeleiden van externe accountants in accountantscontroles, aansluitend bij informatiebehoeften en wet- en regelgeving;
 • Consolideren van de financiële data van de Duynie Group;
 • Coördineren van de intercompany afstemming van de Duynie Group en Cosun zusterbedrijven;
 • Vervangen en / of ondersteunen van Financial Control werkzaamheden, in geval van een calamiteit, bij een Duynie onderneming;
 • Uitvoeren van allerlei financiële projecten vanuit Duynie Group;


Over Duynie:

Duynie Group bestaat uit 20 internationaal opererende handels- en productieondernemingen, voornamelijk in Europa. We zijn een snel groeiende organisatie en hebben dan ook vaak nieuw personeel nodig, die met ons mee kunnen groeien en volop kansen krijgen. We houden ons bezig met het op een innovatieve manier, maximaal tot waarde brengen en afzetten van co-producten uit de levensmiddelen en bio ethanol industrieën. Zo helpen we mee aan een circulaire economie en gaat er dus niets verloren. We maken op deze manier de wereld een beetje beter en daar zijn we ontzettend trots op!

Duynie Group heeft 450 medewerkers en maakt deel uit van Royal Cosun. Royal Cosun telt in totaal 4500 medewerkers. Kortom we zijn een grote en stabiele speler! De Duynie Group bestaat uit: Duynie Feed, leverancier van vochtrijke diervoeders in Europa; Novidon, vermarkten van aardappelzetmeel en zetmeelderivaten; AgriBioSource, actief in de vermarkting van biomassa als grondstof voor energie-opwekking; Duynie Ingredients, biedt duurzame oplossingen voor de hobbyhuisdiersector.


Vereisten

Wat neem je mee?

 • Afgeronde bedrijfseconomische of bedrijfskundige opleiding aangevuld met specifieke vakkennis op het gebied van AO - IC.
 • Ervaring binnen accountancy is een pré.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het bouwen en onderhouden van een Internal Control Framework.
 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van Internal Audits.
 • Je bent flexibel en beschikt over een pragmatische, resultaatgerichte en analytische werkinstelling.
 • Je bent leergierig en hebt proactief sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt de ambitie om door te groeien en drive en passie staan bij jou bovenaan.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het duurzame karakter trots op mag zijn!
 • Een salaris tussen de € 4.000,- en €5.500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling op basis van relevante werkervaring);
 • 8% vakantietoeslag;
 • 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek. Krijg je deze niet op? Dan mag je je bovenwettelijk verlof verkopen voor extra salaris;
 • Winstdelingsregeling. Uitgangspunt bij realiseren van budget = ½ maandsalaris bruto als bonus;
 • €16,25 bruto per maand vergoeding als bijdrage in de ziektekosten;
 • Een prima pensioenregeling bij het PGB;
 • Reiskostenvergoeding bij een minimum van 10 km enkele reis;
 • Flexibele werktijden en (na het inwerktraject) is een dag thuiswerken mogelijk;
 • Een fijne werkplek met lekkere koffie, gratis fruit & frisdrank en gezellige collega's.


Enthousiast over de functie?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren door op de sollicitatiebutton te klikken en je motivatie te richten aan Leoni van Leeuwen (HR Specialist Recruitment).


*Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie is niet gewenst

Nijmegen, Gelderland, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
Finance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company, Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients) Sales, Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Simone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!