Skip to content

Application Specialist Meat/Fish Alternatives

Dinteloord€ 4.000 - € 5.500 per maandR&D

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste en getalenteerde productontwikkelaar met een passie voor plantaardige voeding? Wil je een cruciale rol spelen in de groeiende markt van vlees- en visvervangers? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!


Application Specialist Meat/Fish Alternatives


Over Cosun
Wil je alvast een beeld krijgen van onze organisatie? Bekijk dan deze video.


Wat ga je doen?

Als Application Specialist Plant-Based Meat/Fish Alternatives bij het Cosun Innovation Center sta je aan de frontlinie van de voedingsindustrie, waar plantaardige innovaties de toekomst vormgeven. Je bent verantwoordelijk voor het creëren en verbeteren van plantaardige producten die de smaak, textuur en voedingswaarde van vlees- en visproducten zo nauwkeurig mogelijk nabootsen. In de rol van Application Specialist houd je je bezig met de ontwikkeling van nieuwe recepten en formules voor ingrediënten die gebruikt kunnen worden in plant-based vlees- en visvervangers. Je selecteert de meest geschikte ingrediënten en stelt recepten samen om de gewenste producteigenschappen te bereiken. Hierbij houd je rekening met textuur, smaak, voedingswaarde en houdbaarheid. Ook meet je interacties tussen verschillende ingrediënten. Hierbij voer je reologische testen en smaaktesten uit om ervoor te zorgen dat de producten aan de hoogste normen voldoen. Door middel van literatuuronderzoek blijf je betrokken bij de nieuwste voedseltechnologische trends en de veranderende consumentenvoorkeuren. Hierdoor kun je innovatieve producten ontwikkelen die aan de groeiende eisen van de markt voldoen. Hoewel er al veel kennis en ervaring in dit vakgebied aanwezig is binnen onze organisatie, zijn we vastbesloten om onze vooruitgang te versnellen. Dit is alleen mogelijk wanneer er wordt samengewerkt en de teaminspanning het doel is. Om in deze rol uit te blinken, dien je kennis, ervaring en een netwerk binnen deze branche mee te nemen. We hechten waarde aan het belang van samenwerking en begrip van de marktdynamiek. Als Application Specialist zal jouw bijdrage essentieel zijn om onze projecten naar een hoger niveau te tillen.

Vereisten

Collega aan het woord

Mijn werk als applicatietechnoloog bij Cosun R&D is erg afwisselend, leerzaam en actueel. Je werkt voor de verschillende businessgroepen van Cosun en hebt daarom te maken met verschillende ingrediënten, klanten en leuke uitdagende projecten. Je bent vrij in het indelen van je werkzaamheden en draagt verantwoordelijkheid voor je eigen opdrachten. Ik krijg veel energie van mijn werk omdat ik de mogelijkheid krijg om mij te verdiepen in onderwerpen doormiddel van literatuuronderzoek en dit vervolgens ook praktisch kan toepassen. Daarnaast heb ik hele leuke en behulpzame collega’s waar ik veel van leer.


Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van levensmiddelentechnologie;
  • Je hebt ervaring in productontwikkeling in de voedingsindustrie;
  • Je hebt ervaring en kennis op het gebied van vleesvervangers;
  • Je beschikt over uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden.


Wat bieden wij jou?

  • Een uitstekend salaris van €4.000,- en €5.500,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (afhankelijk van kennis en ervaring);
  • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
  • 13e maand;
  • 25 vakantiedagen en 23 Adv-dagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
  • Flexibele werktijden en hybride werken;
  • En nog veel meer! Kijk voor meer informatie in onze CAO Cosun.


Informatie en sollicitatie:

Meer informatie over de inhoud van de functie kan je verkrijgen bij John Stoopen, Cluster Coördinator Application Support, tel: +31 (165) 582831


Enthousiast over deze functie?

Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Solliciteren kan via onderstaande button. Je kunt je sollicitatie en motivatie richten aan Stella van Schaik, HR Specialist Recruitment.

Dinteloord, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
R&D

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Meer informatie? Neem contact op met:

Leoni van Leeuwen

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company

Communicatie, HR, F&C, ICT, Logistiek, Inkoop, Secretariaat, Agrarische Dienst & SHE, Sales.

Stella van Schaik

HR Specialist Recruitment Cosun, Cosun Beet Company Quality, Technology, Procestechniek & Techniek

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company Groningen

Raisa Supriatna

HR Specialist Recruitment Duynie Group (Novidon, AgriBioSource, Duynie Feed & Duynie Ingredients)

Vera Gladdines

HR Officer / Advisor Sensus

Vacatures SensusSimone van Gameren

Management Assistent IRS

Vacatures IRS

Wichard de Groot

HR Specialist Recruitment Cosun Beet Company

Locatie Vierverlaten, GroningenWat kan je verwachten?

Je leren kennen

Indien je goed aansluit op de vacature neemt de HR Specialist Recruitment contact met je op. Dit om alvast een eerste beeld te krijgen en mogelijke vragen van weerszijde beantwoord te krijgen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek kom je in contact met jouw mogelijk toekomstige manager en uiteraard is er iemand van HR aanwezig om je als persoon wat beter te leren kennen.

Case

Mogelijk is een case onderdeel van de procedure. Hierin wordt er gekeken hoe je met bepaalde praktijksituaties om zou gaan. Vaak kan de case vanuit huis worden gemaakt en soms maak je de case voor aanvang van het 2e gesprek op locatie.

Het tweede gesprek

Wat goed je bent nog in de procedure! Tijdens dit gesprek gaan we nog wat dieper op de zaken in. Daarnaast willen ook deze personen je nog wat beter leren kennen, zodat we zeker weten dat we een mooie match hebben.

Ben jij enthousiast en staat je vacature er niet bij? Vergeet niet een open sollicitatie te doen!